Familjelördagar i Ansikten – porträtt ur Helsingborgs museers samling

Vi utgår från utställningen och fördjupar oss i ett tema via visningar, skapande och prova på. Vi lär oss tillsammans och av varandra. En utställningspedagog finns alltid på plats.

Ansikten – porträtt ur Helsingborgs museers samling visas 8 maj 2021 – 10 januari 2022.

Plats: Utställningshall 1, plan 3

Fri entré för vuxen i barns sällskap och för unga till och med 18 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 18 september 2021 kl. 11:00

Familjelördagar i Ansikten – porträtt ur Helsingborgs museers samling kan även ses på följande datum: