4 februari 2023, 11:00 - 15:00

Familjelördag: Yoshio Nakajima – Resa med solen i samarbete med Tema Funktion

I Familjelördag får hela familjen vara med när vi fördjupar oss i ett tema via exempelvis visningar, skapande och prova-på-aktiviteter. Vi lär oss tillsammans och av varandra. En utställningspedagog finns alltid på plats. För alla åldrar men de flesta aktiviteterna är utformade för barn i åldrarna 4–12 år som samarbetar med sin vuxen.

Blir inspirerad av Yoshio Nakajima färgstarka konst och skapa dina egna glada konstverk tillsammans med Dunkers kulturhus pedagoger. Den här dagen målar vi med vattenfärg och kritor på en stor gemensam yta.
Du behöver inte föranmäla din närvaro. Det är drop-in mellan 11.00–15.00 i utställningshallen som gäller och alla är välkomna. Den här Familjelördagen ingår i Tema funktion.

Fri entré för vuxen i barns sällskap och för unga till och med 18 år.

• 4 februari 2023, 11:00 - 15:00
  • Längd: 4 timmar