Familjelördag: Ung Svensk Form – Special Edition Dunkers kulturhus

Vi utgår från våra utställningar och fördjupar oss i ett tema via visningar, skapande och prova på. Vi lär oss tillsammans och av varandra.

Ung Svensk Form – Special Edition Dunkers kulturhus är en omfattande och formsprakande utställning om svensk form idag och inför framtiden. Visas 30 november 2019 – 29 mars 2020.

Plats: Utställningshall 1

Fri entré för vuxen i barns sällskap och för unga till och med 18 år.

Den 1 februari 2020 kl. 10:00

Familjelördag: Ung Svensk Form – Special Edition Dunkers kulturhus kan även ses på följande datum: