Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Familjelördag i Nordisk Salong 2017

På lördagar mellan 12.00-16.00 har vi Familjelördag i någon av utställningarna. Familjelördag har fri entré för en vuxen i barns sällskap. De varvas med eget skapande och utforskande.

Denna gång är vi i utställningen Nordisk Salong 2017

En utställningspedagog finns på plats. Barn och vuxna lär och skapar tillsammans.

Fri entré för barn upp till 19 år samt en vuxen i barns sällskap. Med Kulturkort är det alltid fri entré till utställningar.

Plats: Utställningen Nordisk Salong 2017.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.