Familjekonsert: Ayla Kabaca & Ludde B

I vår lilla strimma av Beethovenmusik presenterar vi ett specialgjort program för hela familjen. Med Ayla Kabacado och dckan Ludde B.

Ayla har de senaste åren program med olika orkestrar i Sverige, men eftersom Beethoven komponerade vid pianot och vi är en pianofestival har flygeln en stor roll i programmet. Bakom flygeln sitter pianisten Magnus Kvint. Dockan Ludde B medverkar också. Han är väldigt rolig, men litet styv i korken. Ibland verkar han tro att det är han som är programledare, och att det är han som är självaste Beethoven.

Ayla är för många känd som programledare på SVT’s Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR. Hon är utbildad musikalartist från på Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Hon arbetar ofta med symfoniorkestrarna i Sverige som presentatör eller sångerska och de senaste åren har hon varit fast allsångsledare för föreställningen ”Barnens allsång på Skansen”.

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Biljettsläpp 22 juni 10:00.

Ingår i Helsingborg Pianofestival 2020 på Dunkers kulturhus som görs i samarbete med Musik i Syd. Helsingborg Pianofestival ingår i Five Star Festival.

Den 30 augusti 2020 kl. 13:00