Essäverkstad på Dunkers Kulturhus

Lördagen den 31:e juli bjuder vi in 8 deltagare till essäverkstad tillsammans med essäisten och redaktören Mathias Alexandersson (Poros essätidskrift). Under fyra timmar behandlas den ädla konsten att skriva om sitt eget liv och andra omkring en.

Anmäl dig om du vill delta. Du som deltar i skrivarverkstaden får även möjlighet att läsa valfri text under Essäkvällen på L’enoteque vinbar den 6:e augusti.

Vi ser fram emot att få höra era alster!

Köp biljetter

Den 31 juli 2021 kl. 10:00