Essäverkstad med Mathias Alexandersson

Essäisten och redaktören Mathias Alexandersson (Poros essätidsskrift) lär ut den ädla konsten att skriva om sitt eget liv och andra runt omkring en. De som deltar får även möjlighet att läsa valfri text under essäkvällen på L´enoteque vinbar 6 augusti.

Plats: Creators Cave

Endast åtta deltagare. Skicka in din anmälan elektroniskt via Förords webbplats. Gratis för dig upp till 18 år, annars 300 kronor per person. Från 15 år och uppåt. Betalning sker vid anmälan.

Mer om arrangören Förord och Litteratursällskapet Helsingborg
Gillar du att skriva berättelser och noveller? Eller har du redan påbörjat arbetet med din första bok? Under två tillfällen i vår och ett i sommar arrangerar Helsingborgs litteratursällskap kreativa skrivverkstäder på Dunkers kulturhus. Förord riktar sig till dig som är över 15 år och vill skriva bättre och mer. För dig upp till 18 år är det gratis att deltaga. Läs mer på webbplats.

Litteratursällskapet Helsingborg är en ideell förening med fokusområde Nordvästra Skåne. I styrelsen sitter Katarina Emgård, EliSophie Andrée, Mathias Alexandersson, Malin Nyman, Michaela Hennig och Johanna Larsson. Tillsammans skapar vi en kreativ miljö för både läsare och kreatörer genom textkvällar och skrivarverkstäder.

Köp biljetter

Den 31 juli 2021 kl. 10:00