Erik Schüldt och Per Nyrén – samtal

Helsingborg pianofestival presenterar: Ett samtal om musikens möjligheter med Erik Schüldt och Per Nyrén.

Erik Schüldt har medverkat i Sveriges Radios program Flipper, Kulturnytt, Livet & Döden, Händelsehorisonten, Lördagsmorgon i P2 och Nya Vågen. Schüldt i P2 vann musikklassen i Prix Italia 2007. Varje söndag på P2 kan man höra hans originella infallsvinklar in i musiken i programmet Text och musik. Förra året var han samtalsledare i tv-programmet Idévärlden.

Plats: Teatersalen

Entré: 175 kronor, med Kulturkort 145 kronor.

Festivalpass till alla program kostar 1740 kronor och med Kulturkortet 1645 kronor.

Biljettsläpp 9 maj! Köp biljett via biljettcentralen på Dunkers eller direkt via Ticketmaster.

Hela programmet som kalendervy.

Helsingborg Pianofestival är ett samarrangemang med Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 30 augusti 2018 kl. 16:30