EQ–brass bjuder på musikalisk europa–resa

EQ-brass från Helsingborg, med ett äkta engelskt brass-sound, bjuder på en musikalisk europa-resa.

Dirigent: Jan Karlsson

Presentatör: Lars Landfeldt

I samarbete med kulturförvaltningen i Helsingborg

EQ-brass är en musikkår bestående av enbart mässingsinstrument – ett äkta engelskt brassband med 34 medlemmar. Orkestern består av erfarna musiker som dirigeras av Jan Karlsson, välkänd som brassbandsmusiker och trumpetare i Helsingborgs symfoniorkester.

Plats: Konsertsalen

Entré: 120 kroner. Barn under 10 år fri entré. Biljett köps i entrén på Dunkers kulturhus.

Den 10 oktober 2021 kl. 16:00