El Lorén: konsert och workshop i rytmer och ljud

Lyssna till El Loréns unika instrument och ljud och lär dig skapa dem!

Konserten:

Unika instrument skapade och konstruerade av El Loren (Lorenzo Mena). Han utvecklar hela tiden sina instrument som består av PVC-plast-tuber, målarburkar, grytor, ringklockor från cyklar, ungsfat, askfat… Allt är möjligt. Allt är återvunnet material. El Loren inspireras av elektronisk musik och skapar hypnotisk och energifyllda ljudmiljöer baserade på organiska rytmer och ljud som får publik över hela världen att dansa. Stilarna är techno, electro, dub, hip hop och funk.

Workshopen:

Musik finns överallt och skapas ur vår fantasi. Vi förvandlar en simpel färgburk till en riktig trumma. Vi kommer lära oss att hitta diskanten, mellanregistret och basen. Och vi kommer lära oss roliga rytmer. El Loren är också mån om att återanvända material när vi lär oss om rytmerna och ljuden.

Fri entré.

Längd på föreställning: 2 timmar.

Den 29 juli 2022 kl. 17:00