Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Drömljus på Dunkers: temavisningar

Under tio dagar i februari 2018 fylls Helsingborg med spektakulära ljus- och ljudinstallationer under evenemanget Drömljus. Som en del av Drömljus riktar Dunkers denna kväll strålkastarljuset på glasskogar, uranglasballonger, broderade rapsfält och rosa Stormtroopers i utställningarna Walk the line och Nordisk salong.

Följ med på två temavisningar i utställningarna Walk The Line och Nordisk Salong på plan 3.

18:00 i Nordisk Salong, 30 min

19:00 i Walk the Line, 30 min

Entré: 70 kronor, gratis med kulturkort. Fritt inträde för alla under 18 år.

Utställningarna på entréplan är helt gratis.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.