Dotter

Dotter, Johanna Maria Jansson, är en av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Hon tippades av pressen som vinnare av melodifestivalen förra året och slog igenom på allvar med låten ”Cry” som snabbt klättrade till nummer 1 på iTunes och Top 3 i Spotifylistan ”Viral 50 Sweden”!

Dotter har setts i Melodifestivalen, TV4 Sommarkrysset, Peace & Love och som main supportakt till Miss Li under dennes vårturné. Hon är också aktuell med singelsläpp och ett album är på väg.

Konserten ingår i höstens serie av ”Dunkers Big 5”, som ger publiken chansen att komma kända artister nära.

Mer info: https://www.cmg-live.com/dotter-epk

Plats: Konsertsalen, Dunkers kulturhus

Längd: 60 minuter, utan paus

Entré: 350 kronor, 295 kronor med kulturkort och student. Köp biljett direkt via ticketmaster.se eller i Dunkers biljettcentral.

Köp biljetter

Den 20 september 2019 kl. 19:00