Doric String Quartet

En superb ensemble, intelligent, tekniskt briljant och underbart balanserad. Kvartetten har etablerat sig som en av de ledande engelska stråkkvartetterna och debuterade häromåret i New Yorks Carnegie Hall.

Joseph Haydn Stråkkvartett op. 33:2. Benjamin Britten: Tre divertimenti, Andrea Tarrodi: Stråkkvartett nr 3 och Jean Sibelius: Stråkkvartett i D-moll.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart. Ingen paus.

Konserterna arrangeras av Helsingborgs kammarmusikförening i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs Symfonikers Vänner.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, under 18 år fri entré. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Biljettsläpp 14 december 10:00.

Köp biljetter

Den 3 mars 2020 kl. 19:00