Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Din formbara hjärna med Sissela Nutley – samtal

Helsingborg pianofestival presenterar: Din formbara hjärna – skalträning eller hjärnträning?

Sissela Nutley berättar om vad som händer i hjärnan när vi tar in ny information. Vad krävs egentligen för att omvandla information till kunskap? Var ligger flaskhalsen för inlärning och hur kan man påverka den? Kan man träna hjärnan att bli bättre på att lära sig? Och kan musikträning vara en form av hjärnträning?

Sissela Nutley är doktor i kognitiv neurovetenskap och hon har fokuserat på hjärnans utveckling och formbarhet.

Plats: Teatersalen

Entré: 175 kronor, med Kulturkort 145 kronor.

Festivalpass till alla program kostar 1740 kronor och med Kulturkortet 1645 kronor.

Biljettsläpp 9 maj! Köp biljett via biljettcentralen på Dunkers eller direkt via Ticketmaster.

Hela programmet till Helsingborg Pianofestival finns på www.helsingborgpianofestival.se.

Helsingborg Pianofestival är ett samarrangemang med Musik i Syd.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.