Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dheva & Troy och Lucas Denny

RumEtt bjuder in till en mysik kväll med akustiskt tema. Den här gången gästar Dheva & Troy samt Lucas Denny.

Dheva & Troy presenterar sig själva som två ungdomar på 15 och 17 år som träffades på Kulturskolan i Ängelholm. De har ett eget band med spelar ikväll akustiskt som en duo. De spelar för det mesta rock och deltablues, ofta med en egen touch.

Lucas Denny är en sångare och gitarrist som är inspirerad av musiker som Tommy Emmanuel, Joe Robinson, Jacob Collier med flera. Han spelar några låtar där gitarren är i centrum och några där sången är det. Det blir jazz, lite pop, lite blues-rock och lite egenskrivet.

Kika gärna in på RumEtts FB-event: https://www.facebook.com/events/1564175880319900/

Vad? Konsert på RumEtt
När? 13 september klockan 18.00
Var? Dunkers kulturhus, kungsgatan 11
Pris? Gratis, precis som allt på RumEtt

Om RumEtt
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.