Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dansföreställning: Smashing

På Dansens dag den 29 april har vår egenproducerad dansföreställning Smashing premiär.

Det är dansarna Sara Ekman och Jonas Svensson samt musikern Ola Simonsson som har grävt i Dunkers historia och bjuder på oväntad, inspirerande dans med tennistouch i Atriet. Hela föreställningen grundar sig i arvet efter Henry och Gerda Dunkers. Ges alla helger 29–30/4, 6–7/5, 13–14/5 och 20–21/5.

Längd: 20 minuter.
Plats: Atriet, entréplan
Fri entré.

Performance i ITALIA lördag och söndag 13:00

Varje helg som Smashing ges får vi en bonusföreställning i utställningen ITALIA. Dansarna ger sitt perspektiv på konstnärernas perspektiv på Italien. Gästartister på söndagarna är elever från Kulturskolan.

Längd:15 minuter.
Entré: ingår i utställningsentrén, fri entré med Kulturkortet.

Med stöd från Konstnärsnämnden. Tack till: Tretorn, Olympiahallen och Kulturmagasinet.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.