Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dansa – Cecilia Zilliacus och Lena Willemark

Den klassiska violinisten Cecilia Zilliacus och fiolspelmannen och sångerskan Lena Willemark inledde för ett par år sedan ett spännande samarbete. Förutom stycket ”Dansa”, skrivet exklusivt för duon av Sven-David Sandström, gör de en unik version av J.S. Bachs D-mollpartita. Tillsammans utforskar de det musikaliska landskapet mellan, runt och genom sina olika genrer.

Samarr: Helsingborgs Kammarmusikförening

Biljetter i Dunkers entré eller www.ticketmaster.se

Entré 180 kronor, medlemmar 140 kronor, studerande 80 kronor, under 19 år gratis

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.