Dancing Stories – kaerlighed

Möt Black Box Dance Company i en intim och varm föreställning på temat kärlek, baserad på några av de vackraste och mest betydelsefulla ögonblicken från kompaniets 5-åriga repertoar.

I stearinljusets sken kommer de fyra dansarna att beröra och väcka publikens nyfikenhet med utdrag ur föreställningarna Älskar dig för evigt, Fear, 7even och No Sex.

Kompaniets ledare Mari Brolin-Tani och David Cornelius Price guidar publiken genom kvällen med ett par ord om varje verk. Danska Black Box Dance Company har vunnit flera nationella och internationella erkännanden för sitt arbete.

Plats: Teatersalen

Entré: 350 kronor, 295 kronor kulturkort och student, biljettsläpp 28/8!

Köp biljetter

Den 19 oktober 2019 kl. 19:00