Carte Postale – musikaliska hälsningar från Sverige och Frankrike med Griffin Brass

22 november 2022, 19:00 - 21:00

22 nov

Griffin Brass är en rykande färsk brasskvintett som består av musiker från Malmö Symfoniorkester och Helsingborgs symfoniorkester. De musikaliska vykorten spänner över 170 år.

Vad kan vi förvänta oss av den här kvällen? En musikalisk tidsresa. Musikresan börjar med musik från Jean-François Bellons brasskvintett från mitten av 1800-talet och avrundar med musik av Andrea Tarrodi från 2017. Däremellan blir det verk av Francis Poulenc, Anders Hillborg och Bo Nilsson.

Medverkande:
Gustav Melander: trumpet
Fredrik Ljungberg: trumpet
Johan Åhnberg: horn
Ole-Kristian Andersen: trombon
Kristoffer Bröte: tuba

Konserten arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd, Musik i syd och Helsingborgs symfonikers vänner.

Datum och tid: 22 november 19:00

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Kammarmusikföreningen 140 kronor, student 80 kronor, barn och unga under 18 år gratis.

Köp biljett i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 22 augusti

• 22 november 2022, 19:00 - 21:00
  • Längd: 2 timmar