Calefax Reed Quintet – Flyttfåglar

Calefax är en holländsk blåskvintett, som i över tre decennier hyllats för sitt virtuosa spel, briljanta arrangemang och innovativa scen-presentationer. Ensemblen framför egna arrangemang och beställningsverk för sin originella besättning oboe, klarinett, basklarinett, saxofon och fagott. Musik av Robert Schumann, Franz Liszt och Arvo Pärt.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart. Ingen paus.

Konserterna arrangeras av Helsingborgs kammarmusikförening i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs Symfonikers Vänner.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, under 18 år fri entré. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Biljettsläpp 14 december 10:00.

Köp biljetter

Den 12 februari 2020 kl. 19:00