Big 5: Rigmor Gustafsson

Våren 2019 släppte jazzsångerskan Rigmor Gustafsson sitt senaste album, Come Home. Albumet består av nyskriven musik av Rigmor själv och med texter från bland andra Andreas Mattson, Anders Lundin och Lina Nyberg samt några tolkningar av musik från Kate Bush, Joni Mitchell och Tanita Tikaram.

Under de senaste åren har Rigmor spelat med Jonas Östholm, Martin Höper och Chris Montgomery. Och precis som på det senaste albumet blir det här en konsert med något nytt, men ändå med något som alltid har funnits inom Rigmor Gustafsson. Hon berättar själv att den nya musiken fått henne att känna som att hon har kommit hem.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, Kulturkortet och student 295 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser.

Köp biljetter

Den 24 april 2020 kl. 19:00