Big 5 – Maia Hirasawa

Lika delar svenskt som japanskt. Maia Hirasawa har underhållit musikälskare över hela världen i mer än tio år. Hennes lekfulla, självklara melodier och vackra röst har tilltalat många och hon har varit en självklar del av såväl det svenska som japanska och internationella musiklivet. Sedan 2016 sjunger Maia Hirasawa mestadels på svenska och under våren 2019 släpps hennes nya musik. En EP som bland annat innehåller sommarens stora succésingel, Jag vill göra det nu.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 350 kronor, 295 kronor med kulturkort och student

Köp biljett direkt via ticketmaster.se eller i Dunkers biljettcentral, biljettsläpp söndag 2 december.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser. Plats på scen för Jack Vreeswijk, Maia Hirasawa, Titiyo, Rebecka Törnqvist och Anna Kruse featuring Stina Ekblad.