Big 5: Lisa Miskovsky

Med fler än 200 000 sålda album, två Grammisar, fem Rockbjörnar och närvaro på den svenska musikscenen sedan 2001 räknas Lisa Miskovsky som en av musiksveriges mest etablerade artister och låtskrivare. Hösten 2019 släppte hon sitt senaste album, Bottenviken. Lisa har ofta lyft fram den västerbottniska naturen i sitt låtskrivande, vilket också går som en tydlig nerv genom de nya låtarna på albumet. Eller som hon själv säger, ”Jag kommer aldrig från det. Det är så mäktigt med natur och skog, hav och allt däremellan.”

Det här blir den tredje gången som Lisa Miskovsky gästar oss här på Dunkers kulturhus. Det om något vittnar om hennes stora popularitet och hennes förmåga att trollbinda publiken med sin musik.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, Kulturkortet och student 295 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser.

Köp biljetter

Den 3 april 2020 kl. 19:00