Big 5: Lill Lindfors

En av Sveriges i särklass mest populära artister genom tiderna. Hela Sverige har någon slags relation till Lill Lindfors. Hon har en magisk och sensuell utstrålning som det är svårt att värja sig mot när hon står på scenen.

När hon uppträder på Dunkers Big 5 bjuder hon på musik inspirerat av latinska rytmer, hennes egen musik och låtar från Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och Olle Adolfsson. Självklart i kombination med den klassiska Lill Lindfors-humorn. Förvänta dig klassiker så som Musik ska byggas, En sån karl, Du är den enda, En man i byrålådan, Trubbel, Så skimrande var och många fler.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, Kulturkortet och student 295 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser.

Köp biljetter

Den 31 januari 2020 kl. 19:00