Big 5: Det var en båt som sa – hyllningskonsert till Robert Broberg med The Moniker

En hyllningskonsert till Robert Brobergs ära av Daniel ”The Moniker” Karlsson. Daniel Karlsson har ett alldeles speciellt förhållande till Robert Brobergs musik och i den här konserten bjuder han tillbaka och förvandlar husgudens sånger i en innerlig och intim tappning tillsammans med sina bandmedlemmar.

The Moniker slog igenom i tv-programmet Idol och har sedan dess tävlat i Melodifestivalen och gjort sin egen musik. Robert Broberg räknas som en av Sveriges stora artister och har flera oförglömliga låtar på sin resumé. Låtar så som Båtlåt, Uppblåsbara Barbara och Jag måste hejda mig, för att nämna några.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, Kulturkortet och student 295 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser.

Köp biljetter

Den 6 mars 2020 kl. 19:00