Big 5: Anna Stadling vs. Johnny Cash

Hon är artisten som tycker att man ibland måste ge efter och följa ingivelser och lust som bara poppar upp. Det var så idén med att dra igång ett projekt med att tolka låtar av Jonny Cash drog igång. Tillsammans med musikerna och vännerna Andreas Nordell och Pecka Hammarstedt bjuder de på några av Johnny Cashs mest kända låtar blandat med sitt eget material.

Anna Stadling har varit aktiv sedan 1999 och på hennes meritlista finns bland annat musikgruppen Hovet, spelningar med Staffan Hellstrand, två album med Idde Schultz och sina egna tolkningar av internationella artisters låtar. Denna kväll blandas Annas egen musik med Johnny Cash klassiker.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, Kulturkortet och student 295 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser.

Köp biljetter

Den 13 mars 2020 kl. 19:00