Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

bibu: Koreografin

Från 12 år till vuxen.

Vad händer när jag rör mig på ett vis som jag inte har gjort förut eller hälsar på en vän på ett annorlunda sätt? I “Koreografin” uppstår oväntade möten, spontandans och nya tankar om kroppen.

“Koreografin” utforskar världen genom rörelse och undersöker hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner. En liten grupp av publiken får följa instruktioner via hörlurar där en röst säger hur de ska röra sig, förhålla sig till sin egen kropp och relatera till varandra. Små och stora möten uppstår när rösten får vägar att korsas, blickar att mötas och rörelser att sammanfalla.

Grupp: Johanssons pelargoner och dans
Upphovspersoner: Annica Styrke, Anna Haglund, Johan Sundén, Karin Wiklund

Gratis upp till 18 år, 120 kr per vuxen

Plats: Henrys, Dunkers Kulturhus

Vad som är viktigt att tänka på är att alla biljetter måste bokas, även de som är gratis för barn under 18 år, för att få en plats.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.