Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Belem – Didier Laloy och Kathy Adam

Cello och diatoniskt dragspel är ett vinnande koncept när de ekvilibristiska musikerna Didier Laloy och Kathy Adam från Belgien, slår sig samman i duon Belem. Ljudbilden de skapar är full av nyanser och kraftfull som en hel liten orkester.

I den dynamiska musiken hör du folktoner, klassisk musik och lekfull jazzimprovisation, som bryts av med en överraskande rytmsekvens. Med stor scenisk närvaro skapar duon en intim atmosfär som påminner om en kammarmusikkonsert. Det är musik för lyssnare!

Plats: Konsertsalen

Entré: 195 kronor, 150 kronor med Kulturkortet, 120 kronor student. Biljettsläpp 23 augusti.

Barservering innan ja och i paus. Konsert 2 x 40 minuter, paus på ca 20 minuter.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.