Båtjazz – familjekonsert

Helsingborg pianofestival presenterar: Båtjazz med Emma and the Jazzcrusaders.

Häng med på en musikalisk seglats i lagom bris, i storm eller helt utan vind. Ibland känner man sig väldigt liten och ibland måste man vara modig. Andra gånger är man glad och stark eller liten och rädd. Till havs finns det musik som innehåller allt. Här blåser det både glad sväng och stämningsfull mystik men det finns även gott om plats för det spontana.

Medverkande: Emma Denward: sång, text; Magnus Hjorth; piano; David Andersson: kontrabas; Anders Vestergård; trummor.

Plats: Teatersalen

Entré: 50 kronor

Festivalpass till alla program kostar 1740 kronor och med Kulturkortet 1645 kronor.

Biljettsläpp 9 maj! Köp biljett via biljettcentralen på Dunkers eller direkt via Ticketmaster.

Hela programmet som kalendervy.

Helsingborg Pianofestival är ett samarrangemang med Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 2 september 2018 kl. 14:00