Barnvagnsvisning i Nordisk Salong 2021

Upplev vår utställning Nordisk Salong 2021 tillsammans med andra småbarnsföräldrar och gå en guidad tur. För dig/er med barn i vagn eller bärsele.

Den jurybedömda utställningen Nordisk Salong 2021 har som ambition att visa den samtida nordiska konsten med alla sina olika uttryck. Det är tredje gången som en nordisk salong arrangeras i Helsingborg. De tidigare salongerna ägde rum 2014 och 2017, och rönte stort intresse bland både konstnärer och publik.

Nordisk salong är ett samarbete mellan Helsingborgs konstförening och Dunkers kulturhus.

Nordisk Salong 2021 – en samtida utställning visas 3 december 2021 – 3 april 2022.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet och för barn under 18 år. Biljett krävs till visningen och hämtas i entrén tidigast en timme innan. Max deltagare är 19 personer.

Längd: 1 timme

Bilden av konstverket är beskurit.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 9 februari 2022 kl. 10:00