Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Bara säg vad du vill – Pop up och utställning

Var med och skapa en utställning som visas under Passagefestivalen och kan ses av flera tusen besökare!

RumEtt har öppet hela sommaren tisdag till fredag klockan 13:00–18:00. Under dessa dagar och tider kan du komma till oss och skapa dina verk. Vissa dagar blir det pop-up workshops på andra platser, kika in på vår facebook-sida för att följa med oss ut och skapa under sommarsolen!

Brodera, gör en vimpel eller ett plakat, skrik ut det på stan, rita, spraymåla eller förmedla din känsla i en skulptur. Bara lätta ditt hjärta och säg vad du vill – med ord, färg och form!

Under Passagefestivalen den 1-5/8 kommer pop-up utställningen ta sig runt i två lådcyklar för att sättas upp i olika delar av staden. Pop-up utställningen avslutas på lördagen den 5/8 under La Paginas performance på Sundstorget.

VIKTIGT! RumEtt står för allas lika värde och respekt gentemot alla människor. Därför accepterar vi inte kränkningar eller nedsättande ord om någon.

Var: RumEtt & olika platser i Helsingborg

När: 20 juni –5 augusti

Tillgänglighet
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RumEtt
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.