Arty Afterwork med Carl–Johan Olsson och förra sekelskiftets mästare

Följ med på en fördjupande specialvisning av utställningen ”Från gryning till skymning” med curatorn Carl-Johan Olsson, intendent på Nationalmuseum och från SVT:s Kontrapunkt. Den radikala utveckling i konstens Norden som skedde under 1800-talets sista decennier belyses och vi tittar närmare på flera fantastiska målningar av några av de nordiska konstnärer som vistats utomlands, framförallt i Frankrike, och som såg Norden med nya ögon.

Efter visningen går vi gemensamt till atriet för dryck med tilltugg, vi minglar och samtalar om konsten. Prova en Arty Afterwork med dina vänner hos oss på Dunkers kulturhus.

Entré: 200 kronor (utställningsentré, visning + dryck med tilltugg), med kulturkortet 170 kronor. Biljettsläpp 26 augusti.

Max 40 platser. Vi samlas i entrén till utställningen, där förköpt biljett visas. Dryck med tilltugg samt mingel sker i Atriet, plan 1.

Samarbetspartners: Nationalmuseum, Stockholm

Den 17 september 2020 kl. 18:00