Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ankomsten – teaterföreställning

Teatergruppen TEATERi har gjort en kritikerrosad föreställning på Shaun Tans bok Ankomsten. Under sommarens gatuteaterfestival Passage, visas föreställningen tre gånger på Dunkers.

Efter en lång båtfärd kliver en man i land i en främmande stad. Han saknar sin familj och smått absurda och komiska situationer uppstår medan han lär sig språket, finner ett jobb och träffar nya vänner. Men drömmen om att återvända hem till sin familj finns hela tiden i hans hjärta och den blir starkare och starkare för varje dag (från 10 år).

Utställningen Shaun Tan – Lost Things visas på Dunkers 14 april – 12 augusti 2018.

Plats: Teatersalen

Entré: Fri entré

THE ARRIVAL – THEATRE PERFORMANCE
27th July 1 p. m., 28th July 1 p. m. and 5 p. m.

The theatre group TEATERi has made a critically acclaimed performance on Shaun Tan’s book “The Arrival”. You can see this performance three times during the street theatre festival, Passage. ¨

After a long boat ride, a man disembarks in a bewildering city. He misses his family and finds himself in some absurd yet comical situations while he learns the language, finds a job and meets new friends. But the dream of returning home to his family is constantly in his heart and he yearns for it as it gets stronger and stronger, day by day (from 10 years). Language: Swedish.

Entrance: Free admission

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.