Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Angelicca & En platta Bier – Live@RumEtt

Livemusik i RumEtt varje onsdag, denna kväll gästas vi av:

Angelicca
Angelicca är en växande alternativ musiker/producent från Malmö som med hjälp av sina vänner framför sin senaste EP live runtom i Skåne. Många har jämfört hennes musik med FKA Twigs blandat med lite Lana del Rey. Hon har spelat på ställen såsom Malmöfestivalen och Svedala marknad med mera.

Angelicca jobbar just nu på sitt debutalbum som kommer ut på internationella kvinnodagen 2018. Albumet kommer vara väldigt psychadelisk/experimentell och alternativ.

Lyssna här: https://open.spotify.com/album/6Rs1mZTk1Ay0Fhzrv43QOf

En Platta Bier
En Platta Bier är det nya vidundret på coverscenen som under det senaste året stormat fram som en ångvält på redan manglad asfalt! Coverbandet har hämtat sin inspiration från allt mellan en nedrullad vindruta på en penselmålad EPA-traktor till de stora arenorna världen över och vill denna kväll bjuda på en uppvisning i sann party-anda.

Gruppen består av Ludvig på takt, Johan på gitarr och vrål, Robban på klaviatur, gitarr och med en röst som gör svärmor tårögd, samt Mackan på trummor. Sist sågs de på Rockbåten där de roade en fullproppad båt hela natten lång. 

Bra partystämning utlovas!

Lyssna här: https://www.youtube.com/watch?v=6MLN-l-3Ym4

Fri entré.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/181995652403946/

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close