5 november 2022, 15:00 - 15:30

5 nov
Allsångskonsert – Majas alfabetssånger

Barnbokskonstnären Lena Anderssons charmiga alfabetsverser med musik av Kerstin Andeby är riktiga klassiker. I den här konserten får hela familjen vara med och sjunga tillsammans med musik från violin, viola och cello.

Under många år har alfabetssångerna sjungits av barn både hemma och i skolan. I den här konserten får hela familjen vara med och sjunga tillsammans samtidigt som Klarakvartetten står för musiken. Sångerna vi sjunger är: Ask, Daggkåpa, Ek, Förgätmigej, Humle, Jordgubbe, Kaprifol, Nypon, Rönn och Äpple. Konserten pågår i ungefär 30 minuter.

Klarakvartetten består av: Dieter Schöning, violin 1, Viveca Rydén Mårtensson, violin 2, Johanna Fridolfsson, viola och Lena Bergström, cello.

Datum och tid: 5 november klockan 15:00

Längd: 35 minuter

Ålder: 5–12 år

Plats: Konsertsalen

Entré: 60 kronor. Biljetter säljs i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

• 5 november 2022, 15:00 - 15:30
  • Längd: 30 minuter