Alla Har En Story gästar Connecting the Dots

Författaren och Helsingborgaren Conny Palmkvist gästar utställningen Connecting the Dots och samlar in berättelser till projektet Alla Har En Story. Vill du dela med dig av din?

En av Sveriges viktigaste aktörer för talangutveckling inom film och nya format fyller tio år. BoostHbg har stöttat otaliga kreatörer och projekt sedan starten 2009 och i år firas detta med en hyllningsutställning på Dunkers kulturhus. Som besökare får du ta del av tio år av kreativitet och även prova på virtual reality och andra typer av innovativt berättande.

Utställningen Connecting The Dots – BoostHBG 10 år visas 24 maj – 18 augusti 2019. Vernissage: torsdag 23 maj klockan 16:00 – 18:00

Plats: 81m2, Dunkers kulturhus

Den 25 maj 2019 kl. 13:00