Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ale Möller Trio

När tre musikgeni möts på scenen kan det inte bli annat än ett musikaliskt fyrverkeri i artisternas eget unika musiklandskap. Det är tokglädje, kunskap och nästan alla sorters musiktraditioner du kan tänka dig. Fast på Ale Möller Trios nyfikna vis, förstås.

Sveriges bästa och mesta multimusikant, grammisnominerade Ale Möller, möter Mats Öberg, pianisten och keyboardspelaren, som kan och spelar vad som faller honom in. Trion fullbordas med Olle Linder ännu en multiinstrumentalist från den svenska folkmusikens elitserie.

Längd: 2 x 45 minuter, paus 30 minuter.

Plats: Konsertsalen

Entré: 275 kronor, 230 kronor med kulturkort

Köp biljett i biljettcentralen på Dunkers eller via www.ticketmaster.se

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.