4 september 2022, 16:00 - 18:00

4 sep
Ale Möller – 50 år på scenen

Tiden går fort när man har kul på scenen. I år firar Ale Möller 50 år på scenen med musik och anekdoter från en livsresa världen över. Sveriges meste och bäste multimusikant Ale Möller bygger ett eget musiklandskap grundat på musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet.

Få kan, som denna musikant och berättare, skapa tokglädje – både på och utanför scenen. Tillsammans med sina medmusikanter bjuder Ale Möller på harmonier, rytmer och anekdoter från världens alla hörn, insamlade under ett långt och spännande liv i musikens tjänst. Inled hösten med en härlig konsert med musik från bland annat dragspel, flöjter, trumpet, keyboard, kohorn med mera.

Medverkande:
Ale Möller: mandola, dragspel, flöjter, trumpet, skalmeja, kohorn, mm.
Johan Graden: keyboard
Olle Linder: slagverk, gitarr

Datum och tid: 4 september klockan 16:00-18:00

Plats: Konsertsalen

Entré: 250 kronor, 210 kronor med Kulturkortet. Biljettsläpp 13 augusti klockan 10:00.

• 4 september 2022, 16:00 - 18:00
  • Längd: 2 timmar