Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Adventskonsert med Kulturskolan

Kulturskolan avslutar sin säsong med adventkonsert i Mariakyrkan, som skimrar i julens färger. För musiken star Junior Band, Concert Band, Stråkorkestern, Drumcorps och Marimbabandet.

Repertoaren är minst sagt bred med bl a Scooby Doo (?!), Jingle Bells Rock, Timber, Jingle Bells Upside Down, It had better be tonight, We wish you a merry Christmas, Boulevard of Broken Dreams, Intermezzo av Bizet, Sonatina nr 1 av Mozart och höjdpunkter från Sound of Music av Richard Rodgers.

Det blir  pampigt, stämningsfullt och vackert!

Plats: S:ta Maria kyrka

Fri entré!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.