45 års tankar om hur vi upplever musik

Helsingborg pianofestival presenterar: Niklas Lindblad – 45 års tankar om hur vi upplever musik

Niklas Lindblad har om någon gett den klassiska konstmusiken en röst och ett ansikte. Han har hörts i radio och synts på TV samt i Berwaldhallen. Han har belönats med Sveriges Radios språkpris med motiveringen: ”en verbal konsertmästare som med värme och till synes aldrig sviktande elegans varierar det klassiska temat.”

Här berättar Niklas om 45 år av musikjournalistik och om vad forskningen säger om människans förmåga att ta emot och uppleva musik.

Plats: Teatersalen

Entré: 175 kronor, med Kulturkort 145 kronor.

Festivalpass till alla program kostar 1740 kronor och med Kulturkortet 1645 kronor.

Biljettsläpp 9 maj! Köp biljett via biljettcentralen på Dunkers eller direkt via Ticketmaster.

Hela programmet som kalendervy.

Helsingborg Pianofestival är ett samarrangemang med Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 1 september 2018 kl. 16:30