Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

350 år av musik

Att musik är ett forskningsämne på universitetet kanske kan tyckas märkligt. Behöver vi forska i ett ämne som är en så fysisk upplevelse? Någon som vi tar till oss nästan intuitivt? Faktum är att musiken har varit central för akademierna under mycket lång tid.

Anders Ljungar-Chapelon är både framstående flöjtist och en enastående förmedlare av musikhistorien. Följ med honom på en musikalisk tidsresa från Ludvig XIVs tid fram till idag!

Kunskapsklubben/Folkuniversitetet i samarbete med Dunkers Kulturhus

Plats: Konsertsalen

Entré: 120 kronor, Kulturkort 100 kronor, student 80 kronor. Onumrerade platser.

Ingår i 350 år av forskning – idéhistorisk serie från Kunskapsklubben/Folkuniversitetet

Musik, astronomi, juridik – under 350 år har forskare på Lunds universitet studerat mänsklighetens tillvaro här på jorden. 2017 har vi på Folkuniversitetet förmedlat kunskap från Lunds universitet under 75 år. Detta firar vi i Kunskapsklubben med en idéhistorisk föreläsningsserie.

Läs mer här: www.folkuniversitetet.se/Har-finns-vi/Helsingborg/kunskapsklubben/350aravforskning/

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.