INSTÄLLT! Bibu – scenkonstbiennal för barn och unga 13–16 maj

Arrangemanget är inställt! Välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats med, för och om professionell scenkonst för en ung publik.

Bibu är branschfestivalen som samlar över tusen deltagare från flera världsdelar för att uppleva unika gästspel, lyssna på aktuell forskning och konstnärliga samtal, debattera och umgås.

Den scenkonst som presenteras ska ligga i utvecklingens framkant och attrahera utövare, arrangörer och lärare från hela landet, Norden och övriga världen. Fokus ligger på ett antal juryvalda svenska och internationella uppsättningar.

I samband med festivalen kommer Helsingborgs barn och unga i förskola, grundskola och gymnasium att erbjudas helt gratis att ta del av det unika utbudet. Biljetter kommer även att finnas till försäljning till allmänheten.

Bibu genomförs i samarbete med Helsingborgs stadsteater, Helsingborgs konserthus och Dunkers kulturhus. Med stöd av Statens Kulturråd, Region Skåne och Helsingborgs stad.

Mer information: www.bibu.se