Spektras KulturCrew

Kulturcrew

Spektras KulturCrew är ett kostnadsfritt program/utbildning i arrangörskap med tema teater och skådespeleri för dig mellan 15 till 25 år. I gruppen KulturCrew får du testa på teater men även göra egna evenemang, se och diskutera föreställningar. Du behöver inte ha någon förkunskap utan bara ett intresse för teater/skådespeleri.

Genom Spektras KulturCrew får du:

  • Workshops inom marknadsföring, scenteknik samt projektplanering och värdskap.
  • Grundläggande skådespelarträning – möjligheten att utforska och lära dig om skådespeleri med improvisation som ditt främsta verktyg. I samarbete med Emelie Sundell från Sundell Teater.
  • Utrymme att skapa, vara kreativ och utmana dig själv.
  • Träffa andra KulturCrew i Skåne.
  • I slutet av utbildningen får alla deltagare ett kursbevis.

KulturCrew träffas varje onsdagar klockan 16-18 och varannan vecka klockan 18-19) på Dunkers kulturhus från september 2022 fram till maj 2023.

Sista anmälningsdag är 12 september. Skicka in namn, ålder och en kort motivering till varför du vill vara med i KulturCrew till spektra@helsingborg.se. Begränsat antal platser.

KulturCrew
Riksteatern Skåne och UNGA Musik i Syd med stöd av Region Skåne driver projektet i Sverige sedan 2016. Idag är mer än 18 kommuner i Skåne och Kronoberg igång med flera KulturCrew.
Läs mer på www.kulturcrew.se

Sundell Teater
Lokalt företag som erbjuder workshops och utbildning inom skådespeleri. Visionen är att skapa en bro mellan nybörjare och yrkesvana. Drivs enskilt av skådespelerskan Emelie Sundell.

Fick du hjälp av informationen på sidan?