Var med i RumEtts KULTURCREW

Gratis för dig 15–25 år som vill lära dig mer om arrangörskap och skapa egna evenemang.

Hur funkar KULTURCREW?

• Gratis att vara med.
  • För dig 15–25 år.
  • En utbildningsdag med workshops inom marknadsföring, scenteknik, presentationsteknik och värdskap. Du får tröja, handbok och diplom.
  • En nätverksträff med alla KulturCrew i Nordvästra Skåne.

KulturCrew arrangeras av Unga Musik i Syd Skåne och Kronoberg, Riksteatern Skåne, Region Skåne och Helsingborgs stad.

Läs mer om KulturCrew på helsingborg.se.

Vill du delta i KulturCrew så kontakta RumEtt: Susannah Young, susannah.young@helsingborg.se, 0732-315347