Var med i RumEtts KULTURCREW

Gratis för dig 16–18 år som vill lära dig mer om arrangörskap och skapa egna evenemang.

Information- och  uppstartsmöte:

Måndag 26 november klockan 17:00–18:00 i RumEtt på Dunkers kulturhus.

Hur funkar KULTURCREW?

• Gratis att vara med.
  • För dig 16–18 år.
  • En utbildningsdag med workshops inom marknadsföring, scenteknik, presentationsteknik och värdskap. Du får tröja, handbok och diplom.
  • En nätverksträff med alla KulturCrew i Nordvästra Skåne.

KulturCrew–möte

KulturCrewet träffas två onsdagar i månaden fram till maj 2019. Med start onsdag 12 december klockan 16:00–18:00.

Crewet är med och arrangerar livekonserterna i RumEtt på onsdagar. Ni får möjlighet att arrangera valfri föreställning eller konsert och att påverka eller vara med i fler arrangemang.

Susannah Young, susannah.young@helsingborg.se, 0732-315347

KulturCrew arrangeras av Unga Musik i Syd Skåne och Kronoberg, Riksteatern Skåne, Region Skåne och Helsingborgs stad.