Skaparverkstad och workshops

En plats där bara fantasin sätter gränserna. I vår skaparverkstad har du fri tillgång till olika sorters material som hjälper dig på vägen. Här kan du teckna, måla, sy, bygga, renovera och skapa dina egna konstverk.

I vår skaparverkstad tänker vi på miljön både i dag och i morgon och därför arbetar vi mycket med återvinning. Vi har en sann gör-det-själv-anda som sprudlar av kreativitet och skaparlust. Med jämna mellanrum bjuder vi in till intressanta workshops tillsammans med vår personal samt föreläsare och gästledare. På våra workshops lär vi oss av varandra och får upp ögonen för nya tekniker och material. Håll utkik i våra sociala medier för nästa tillfälle.

Vi har även tillgång till två specialpedagoger inom musik och film. Om detta är ditt område och du vill lära dig mer passa på att komma till RumEtt när de är på plats.

Musikpedagog, Christofer
På plats torsdagar klockan 16:00-20:00.

Christofer hjälper dig med allt inom musikproduktion. Tillsammans gå ni igenom allt från produktion, mixning, musikförlag till musik för film och TV.

Filmpedagog Sergey
På plats torsdagar klockan 17:00-20:00.

Sergey visar och handleder inom filmproduktion. För dig som vill lära dig mer om att skriva virvlande filmmanus, planera egna projekt, bemästra olika filmtekniker och bli bättre på att klippa och färgkorrigera film.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close