Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Våra nyhetsbrev

Vill du hänga med och få information direkt till din e-post kan du anmäla dig till våra nyhetsbrev.

Dunkers vernissage – om du vill få inbjudan till Dunkers vernissager.

Dunkers Live – om du vill få senaste nytt kring vad som händer på Dunkers scen. Musik, samtal, teater, föredrag med mera.

Kulturkortets nyhetsbrev – är du nyfiken på vad Kulturkortet kan erbjuda dig? Då är nyhetsbrevet ett utmärkt första steg in i Kulturkortsvärlden. Nyhetsbrevet ger dig en överblick av vad som händer i Helsingborgs kulturliv och var du har rabatt med Kulturkortet.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.