Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev

Du kan anmäla dig till Dunkers vernissage, Dunkers Live, RumEtts vernissage, och Kulturkoll om du vill få information om vad som händer på Dunkers direkt till din e-post. Du kan även anmäla dig till Kulturkortets nyhetsbrev om du vill få en överblick över Helsingborgs kulturliv och var du har rabatt med Kulturkortet.

Dunkers vernissage – om du vill få inbjudan till Dunkers vernissager.

Dunkers Live – om du vill få senaste nytt kring vad som händer på Dunkers scen. Musik, samtal, teater, föredrag med mera.

RumEtts vernissage – om du vill få inbjudan till RumEtts vernissager. Allt som händer i RumEtt produceras av, för och med ungdomar i åldrarna 15–25.

Kulturkoll – gemensamt nyhetsbrev för Dunkers kulturhus, Kärnan, Helsingborgs bibliotek, Fredriksdal museer och trädgårdar samt Sofiero slott. Avsändare är kulturförvaltningen i Helsingborg.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev!

Kulturkortets nyhetsbrev – är du nyfiken på vad Kulturkortet kan erbjuda dig? Då är nyhetsbrevet ett utmärkt första steg in i Kulturkortsvärlden. Nyhetsbrevet ger dig en överblick av vad som händer i Helsingborgs kulturliv och var du har rabatt med Kulturkortet.

Anmäl dig till Kulturkortets nyhetsbrev!

You can use Google Translate to translate the contents of Helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.