Konferens på Dunkers

Ska du ha konferens i Helsingborg och vill kombinera det med en kreativ miljö? Dunkers erbjuder inspirerande arrangemangs- och konferenslokaler med modern teknik för större sällskap.

Teatersalen som erbjuder plats för 150 personer och Konsertsalen för upp till 334 personer är utrustade med modern teknik för att möta era krav. Vårt signum är att varje konferens och arrangemang har vår kunniga personal till hands för att försäkra att er konferensupplevelse blir så lyckad som möjligt.

Med hjälp av Dunker Bar & Matsalar, erbjuder vi luncher/middagar med havsutsikt eller andra förfriskningar under konferensen.

Berika din vistelse hos oss med kulturupplevelser mellan konferenspassen. Följ med in i en av våra aktuella utställningar eller få en inblick i det fascinerande kulturhusets arkitektur.

Dunkers kulturhus är centralt beläget vid havet i Helsingborg. Färje- och tågförbindelse finns på fem minuters promenadavstånd. På ett par minuter når du citykärnan med flera utmärkta hotell och prisade restauranger. Det finns möjlighet till parkering i ett stort parkeringsgarage alldeles intill.

Fick du hjälp av informationen på sidan?